Installée depuis fin 2018, je compte aujourd'hui un troupeau de 70 chèvres alpines. Je pratique un élevage extensif au cœur des coteaux du Jurançon, mes chèvres pâtures et gambades dans les bois autour de la ferme.
Je transforme leur bon lait en différents fromages et produits frais (faisselles, crottins, briques, tommes etc.).
70 dieren
Alpine chamoisée
De dieren worden op de veehouderij geboren
Veehouderij met vrije uitloop
Voer op basis van gras of andere voedergewassen, voer op basis van granen, gebruik van vitaminen en voedingssupplementen, voer op basis van verwerkt voeder (korrels, meel, perskoeken)
Op mijn boerderij geproduceerd, afkomstig van een Belgische leverancier
Ggo-vrij voer (volgens de verklaringen van de producent)
Ik behandel de dieren enkel als ze ziek zijn
Behandeling op basis van antibiotica, vaccinatie van de dieren
Verwerking in mijn werkplaats
De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: Présure, sel, aromates
Ingrediënten afkomstig van een Belgische leverancier
Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld