The Food Assembly
De producten van

Authentijd

Beschuitbakkerij, Geetbets
Geert Coenen
Geert Coenen heeft Authentijd opgestart in 2018. Het bedrijf is gevestigd te Geetbets, in Vlaanderen.

Het project

Authentieke, ambachtelijke speculaas volgens het recept van mijn over-overgrootvader, dat breng ik anno 2020 terug tot leven, terug tot bij de mensen.
Gedurende drie generaties hadden ze een bakkerij in het centrum van Hasselt en maakten ze deel uit van de rijke speculaastraditie van de stad.
Mijn oven is mijn beste vriend, mijn handen zijn mijn belangrijkste gereedschap en 'tijd' is mijn vaste metgezel tijdens het hele proces.
Want als ik één ding heb geleerd van mijn voorouders is het, dat tijd nemen om iets te maken, te produceren, een zeer belangrijk aspect is van de kwaliteit van het product! En naast de tijdloze smaak van onze speculaas, wil ik dit graag meegeven... tijd... goede dingen, welke ook, vragen tijd...

Adres
Dennenbosstraat, 11
3450 Geetbets
2018
Jaar van oprichting
0.5
geen voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Authentijd

Meel

Afkomstig van een Belgische leverancier

Speciaal meel

Andere ingrediënten

De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: boter, melk, amandelen, kaneel

Ingrediënten afkomstig van een leverancier binnen de EU, ingrediënten afkomstig van een Belgische leverancier

Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Gisting

Gebruikt rijsmiddel: niet ingevuld

Oven

Elektrische oven

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.