The Food Assembly
De producten van

Puur Leguum

Groentekweker, Heusden-Zolder
Filip Zandecki
Filip Zandecki heeft Puur Leguum opgestart in 2018. Het bedrijf is gevestigd te Heusden-Zolder, in Vlaanderen.

Het project

Puur Leguum is kleinschalige bioboerderij in Heusden-Zolder. Wij telen met veel passie seizoensgebonden groenten en fruit met zorg voor bodem, natuur, mens & dier. Jaarlijks telen we zo’n 50 tal verschillende groenten, zowel bekende als minder bekende soorten. In de toekomst zal ook ons fruitaanbod sterk uitbreiden, want recent plantte we een boomgaard en kleinfruitplantage aan. Onze groenten kan je verkrijgen via de korte keten. Elke week stellen we een groentepakket samen dat je vrijblijvend kan bestellen én dat je zelf kan wijzigen naar smaak. In april 2020 hebben we met volle trots onze hoevewinkel geopend, waar je altijd terecht kan voor onze geteelde groenten, fruit, eieren, kaas, zuivel, brood, sap en nog veel meer. Onze winkel is volledig biologisch en we streven er naar om zo veel mogelijk streekgebonden producten aan te bieden.
Puur Leguum is jong, dus bruisen we van ideeën voor de toekomst! Zo zullen biologische asperges aanplanten op grotere schaal én starten we binnenkort met de productie van biologische eitjes via een mobiele kippenstal met extra aandacht voor kwaliteit en welzijn van de kippen. We willen de komende jaren verder groeien en een vaste waarde te worden in de streek.

Nog vragen? Stuur een mailtje, spring eens binnen in onze winkel of spreek Filip gewoon aan.

Adres
Schootschansweg, 8
3550 Heusden-Zolder
2018
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van Puur Leguum

Geen informatie beschikbaar

De Producent heeft nog geen informatie toegevoegd over deze activiteit. Als je hier meer over wil weten, twijfel dan niet om de Producent te vragen om deze informatie aan te vullen.