De producten van

BURRO E SALVIA

Producent van ambachtelijke pasta, Milano
Stefania Pazzi
Stefania Pazzi heeft BURRO E SALVIA opgestart in 2017. Het bedrijf is gevestigd te Milano, in Lombardia.

Het project

Un laboratorio artigianale di pasta fresca e ripiena che nasce dall'amore per l'incontro di sfoglia e ripieno e dalla ricerca delle migliori materie prime. Pasta fresca all'uovo con ripieni di stagione, di verdure e di carne. E non solo... passatelli, lasagne, gnocchi alla romana, polpette vegetariane e di carne e altri sfiziosi piatti. Tutto fatto con l'amore che ci metteva la nonna. Tutto fresco.

Adres
viale romagna 14
20133 Milano
2017
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van BURRO E SALVIA

Werkplaats

Heeft een eigen werkplaats

Basisingrediënt

Uova e farina

Afkomstig van een binnenlandse leverancier

Ambachtelijke producten

Secundaire ingrediënten

Verdure di stagione

Afkomstig van een binnenlandse leverancier

Kenmerken van de secundaire producten: niet ingevuld

Andere ingrediënten

Andere ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.