De producten van

Slagerij Ceulemans-Dirix

Butcher, Zemst
Rudi Ceulemans
Rudi Ceulemans heeft Slagerij Ceulemans-Dirix opgestart in 2018. Het bedrijf is gevestigd te Zemst, in Vlaanderen.

Het project

Onze slagerij bestaat al sinds 1948. Een echte familiezaak dus en daar zijn we trots op! Dit jarenlange vakmanschap zetten we graag verder. De technieken zijn doorheen de jaren veranderd, maar de recepten en de passie waarmee we onze bereidingen maken, bleven steeds hetzelfde. Naast onze 3 streekprodukten (witte en zwarte pensen en cervela's), staan we garant voor kwaliteit, verse produkten en huisbereide gerechten waar we stiekem hart en ziel aan toevoegen.

Adres
Brusselsesteenweg 112
1980 Zemst
2018
Jaar van oprichting
3
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Slagerij Ceulemans-Dirix

Premises

I use my own premise

Base ingredient

Naast paard, runds-, varkens-, kalfs- en lamsvlees

My ingredients come from an EU supplier, My ingredients come from a national supplier, My ingredients come from a local farmer, All the main ingredients I use are produced by myself

I use handmade ingredients, I use local products (-150 km), I use products from a certified source

Secondary ingredients

Secondary ingredients : niet ingevuld

Origin of secondary ingredients : niet ingevuld

Features of secondary products : niet ingevuld

Other ingredients

Other ingredients : niet ingevuld

Origin of other ingredients : niet ingevuld

Features of the other ingredients : niet ingevuld

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.