De producten van

BERGAMOTE PÂTISSERIE

Banketbakker, Lantenay
Thomas Payot, Laura & Rudolph Prodhon
Thomas Payot, Laura & Rudolph Prodhon heeft BERGAMOTE PÂTISSERIE opgestart in 2020. Het bedrijf is gevestigd te Lantenay, in Bourgogne.

Het project

Je propose des pâtisseries, des viennoiseries ainsi que des biscuits.
Je travaille avec des produits frais, locaux ou équitables et de saison.

Adres
4 chemin du cognot
21370 Lantenay
2020
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van BERGAMOTE PÂTISSERIE

Meel

Afkomstig van een lokale landbouwer

Biomeel

Andere ingrediënten

De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: oeufs, sucre, chocolat, graines, crème animale et végétale, beurre...

Ingrediënten afkomstig van een lokale landbouwer, ingrediënten afkomstig van een Belgische leverancier, ingrediënten afkomstig van een leverancier binnen de EU, ingrediënten afkomstig van een leverancier buiten de EU

Fairtrade producten, biologische ingrediënten, lokale ingrediënten (-250km)

Gisting

Bakkersgist, natuurlijke zuurdesem

Oven

Elektrische oven

Opmerking

Ma farine provient la ferme RONOT à Chazeuil (21) et de la ferme BELOT à Fraignot & Vresvrotte (21). Mes oeufs viennent des Cocottes de Chambain (21) ou des Oeufs bio de Fred à Champdivers (39). Les fruits frais proviennent en partie d'Agriself (21) ou de la Biocoop (21) et j'utilise également un beurre français de chez Biocoop en attendant d'en trouver en local...

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.