De producten van

La Caze à Manoue by Résiste

Bakker/Banketbakker, Chocolatier, Traiteur, Houdain
Emmanuelle Latchoumanin
Emmanuelle Latchoumanin heeft La Caze à Manoue by Résiste opgestart in 2023. Het bedrijf is gevestigd te Houdain, in Nord-Pas-de-Calais.

Het project

Pâtisserie entièrement issue de produits d'une agriculture raisonnée et ou biologique, fait main et de sucre naturel, spécialités réunionnaises.

Adres
rue de la Gare
62150 Houdain
2023
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van La Caze à Manoue by Résiste

Meel

Afkomstig van een lokale landbouwer, afkomstig van een Belgische leverancier, afkomstig van een leverancier binnen de EU

Biomeel, speciaal meel, meel van oude graansoorten, vooraf bereid meelmengsel

Andere ingrediënten

De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: Lait beurre muscovado galabe fleur de sel maïzena œufs lait amandes noisettes coco lait de coco etc

Ingrediënten afkomstig van een lokale landbouwer, ingrediënten afkomstig van een leverancier binnen de EU

Biologische ingrediënten, ambachtelijke ingrediënten, ingrediënten afkomstig van conventionele ketens, fairtrade producten

Gisting

Natuurlijke zuurdesem, bakkersgist

Oven

Elektrische oven

Opmerking

Il y a beaucoup de pâtisseries sans gluten tous est fait maison.

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.