De producten van

Den Oude Kneeder

Bakker/Banketbakker, Reet
Cindy Van Dievel
Cindy Van Dievel heeft Den Oude Kneeder opgestart in 2005. Het bedrijf is gevestigd te Reet, in Vlaanderen.

Het project

Bakkerij Den Oude Kneeder werd uitgebouwd tot een bakkerij met een op en top authentieke charme. Natuurlijke materialen zwaaien er de plak, doorspekt van de verhalen van elke dag. Het aanbod is puur, de presentatie al evenzeer. Want we gaan elke dag weer voor die bakkerij met state of the art ovens, doch doorleefd van de ambacht en de ingrediënten van weleer. Zoete klassiekers met een twist vindt u er naast een enorm rijk aanbod brood. Gek zijn we op het fijnere werk, doch wild worden we ook van rustiek brood. Altijd net ietsje anders dan anders.

Adres
Laarstraat 3
2840 Reet
2005
Jaar van oprichting
3
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Den Oude Kneeder

Meel

Afkomstig van een Belgische leverancier

Meel van oude graansoorten, speciaal meel

Andere ingrediënten

De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: Noten, rozijnen, vijgen, zonnebleompitten, lijnzaad heel, zonnebloempitten

Ingrediënten afkomstig van een Belgische leverancier

Ingrediënten afkomstig van een gecertificeerde productie

Gisting

Bakkersgist, bakpoeder

Oven

Elektrische oven

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.