In mijn zoektocht naar smaak, met respect voor de korte keten, wil ik het basisvoedsel bij uitstek “brood” het respect geven dat het verdient.
Met slechts 4 ingrediënten: water, Hagelandse bloem, zeezout uit de Guérande en véél tijd worden smaakvolle zuurdesembroden gemaakt.
Voordelen van desem vergeleken met brood met bakkersgist op een rijtje: verminderde hoeveelheid gluten; betere verwerking van voedingstoffen en mineralen; beter verteerbaar; lagere glycemische index; langer vers; zachter kruim en het belangrijkste.... meer SMAAK.
Het brood wordt na een lang fermentatieproces gebakken in een semiprofessionele oven van Belgische makelij op chamottesteen.
Nadien worden de broden niet voorgesneden aangeboden voor verkoop.
Wens je meer informatie, stuur een berichtje naar info@BAK70.be of bekijk even de facebook pagina van BAK70
Afkomstig van een Belgische leverancier
Gebruikte soorten meel: niet ingevuld
Andere ingrediënten: niet ingevuld
Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld
Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld
Natuurlijke zuurdesem, bereiding van het voordeeg
Elektrische oven
Bakkersgist wordt enkel gebruikt in de speciale broden, de zuurdesem broden bevatten GEEN bakkersgist.