De producten van

Boulangerie du cheval gris

Bakker/Banketbakker, Is-sur-Tille
Thierry Heyob
Thierry Heyob heeft Boulangerie du cheval gris opgestart in 2005. Het bedrijf is gevestigd te Is-sur-Tille, in Bourgogne.

Het project

Le fournil est situé à Is sur tille et ne fabrique que du pain bio au levain naturel cuit au four à bois.
De la farine, de l'eau, du sel et du levain maison!
La farine utilisée est une farine semi-complète qui contient du son. La totalité de cette farine provient de Monsieur Alain Ronot à Chazeuil à 15km d' Is sur tille en culture bio et biocohérence.

Adres
1 rue de la rochotte
21120 Is-sur-Tille
2005
Jaar van oprichting
0
geen voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Boulangerie du cheval gris

Geen informatie beschikbaar

De Producent heeft nog geen informatie toegevoegd over deze activiteit. Als je hier meer over wil weten, twijfel dan niet om de Producent te vragen om deze informatie aan te vullen.