De producten van

IXIM

Traiteur, Deurne
Luis Escobar
Luis Escobar heeft IXIM opgestart in 2017. Het bedrijf is gevestigd te Deurne, in Vlaanderen.

Het project

Van Zuid-Mexico, over Guatemala, Honduras, El Salvador, Nicaragua tot het noorden van Costa Rica: Maak een culinaire roadtrip met IXIM!!!
Op de kaart van chef Luis staan kleurrijke hapjes en drankjes die je inwijden in de Meso-Amerikaanse keuken.
Met respect voor de voorouderlijke bereidingswijzen introduceert Luis smaakbommetjes uit een rijke culinaire traditie.
Luis is afkomstig uit Guatemala en heeft ook roots in El Salvador.
Sinds 2013 woont hij in België. Met Ixim wil hij als culinair ambassadeur optreden en de wonderlijke regio van Meso-Amerika introduceren.
Voor wie authenticiteit op prijs stelt, is IXIM een echte aanrader.

Adres
Wouter Haecklaan 6
2100 Deurne
2017
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van IXIM

Werkplaats

Gebruikt een gedeelde werkplaats

Basisingrediënt

Maïs

Afkomstig van een leverancier buiten de EU, afkomstig van een leverancier binnen de EU

Biologische producten, ambachtelijke producten, producten afkomstig van een gecertificeerde productie

Secundaire ingrediënten

Achiote (Annatto)

Afkomstig van een leverancier buiten de EU, afkomstig van een leverancier binnen de EU, ik produceer het

Biologische producten, ambachtelijke producten

Andere ingrediënten

Meso-Amerikaanse Paprikas / Peppers

Afkomstig van een leverancier buiten de EU, afkomstig van een leverancier binnen de EU

Biologische producten, ambachtelijke producten, producten afkomstig van conventionele ketens

Opmerking

De meeste recepten zijn gebaseerd op maïs, vandaar ook de naam (in Maya taal): IXIM. Aangezien de rijke culinaire traditie van Meso-Amerika in Europa nog onontgonnen is, wil hij de gasten van Iximdeze cultuur van nabij laten beleven.

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.