De producten van

Studio Brood

Bakker/Banketbakker, Kontich
Johan Leyssen
Johan Leyssen heeft Studio Brood opgestart in 2020. Het bedrijf is gevestigd te Kontich, in Vlaanderen.

Het project

Heerlijke artisanale desembroden

Adres
Beeklaan 13
2550 Kontich
2020
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van Studio Brood

Meel

Herkomst van het meel: niet ingevuld

Gebruikte soorten meel: niet ingevuld

Andere ingrediënten

Andere ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Gisting

Gebruikt rijsmiddel: niet ingevuld

Oven

Elektrische oven

Opmerking

Wij maken op steen gebakken brood met slechts 4 ingrediënten: bloem, water, zout en… tijd. Heel veel tijd. Van start tot ‘finish’ krijgt het deeg 36u om te rijpen. En dat zorgt voor een unieke smaak en voor een makkelijke vertering. We gebruiken kwalitatieve lokale bloem en meel. Van een ambachtelijke Vlaamse korenmolen of van Marco Bakker uit Kontich.

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.