De producten van

OBERKÜHBUCH

Zoogkoeienhouder, Adlkofen
Carolin Widl
Carolin Widl heeft OBERKÜHBUCH opgestart in 2018. Het bedrijf is gevestigd te Adlkofen, in Bayern.

Het project

Unsere Gallowayrinder leben in Freilandhaltung im natürlichen Herdenverbund und werden ausschließlich mit Gras, Heu, Heusilage und Stroh gefüttert.

Um den Tieren die Angst und den Stress eines Transportes zu ersparen haben wir uns bewusst für die Weideschlachtung entschieden.

Ziel ist es nicht Massenware zu produzieren sondern den Tieren bei natürlichen Gegebenheiten ein schönes Leben zu ermöglichen und ein besonderes Fleisch zu produzieren.

Unser Betrieb ist seit 2020 EU Bio zertifiziert (DE-ÖKO-006).

Adres
Oberkühbuch 1
84166 Adlkofen
2018
Jaar van oprichting
2
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van OBERKÜHBUCH

Dieren

45 dieren

White Galloway

Teeltmethoden

De dieren worden op de veehouderij geboren

Veehouderij met vrije uitloop

Voer

Voer op basis van gras of andere voedergewassen

Op mijn boerderij geproduceerd

Ggo-vrij voer (volgens de verklaringen van de producent)

Behandeling van de dieren

Ik behandel de dieren enkel als ze ziek zijn

Homeopathische behandeling

Verwerking en secundaire ingrediënten

Verwerking in mijn werkplaats

De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: Mehl, Salz, Majoran, Petersilie, Knoblauch, Zwiebeln, Wachholder, Salz, Pfeffer, Eier

Ingrediënten afkomstig van een lokale landbouwer, op mijn boerderij geproduceerde ingrediënten, ingrediënten afkomstig van een Belgische leverancier

Biologische ingrediënten, ambachtelijke ingrediënten

Opmerking

Ich achte darauf nur Bioprodukte zur Herstellung unserer Waren (Leberknödel, Leberspätzle, Geräuchertes und Biltong) zu verwenden. Es werden keine Zusätze, Geschmacksverstärker oder ähnliches verwendet, das Produkt soll möglichst rein bleiben um den intensiven Geschmack vom Galloway zu erhalten.

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.