De producten van

Vegateau

Bakker/Banketbakker, Antwerpen
Laura Grillo
Laura Grillo heeft Vegateau opgestart in 2019. Het bedrijf is gevestigd te Antwerpen, in Vlaams Gewest.

Het project

Hallo daar!

Mijn naam is Laura en ik ben de vrouw achter Vegateau.
Sinds ik me kan herinneren heb ik altijd in de keuken gestaan. Bakken met moeder, en de Italiaanse keuken verkennen met vader. Die liefde is nooit weggegaan.

Sinds 2019 ben ik begonnen met Vegateau. Vegateau staat voor plantaardig gebak. Ik gebruik dus geen eieren, melk of boter in mijn gebak. Maar dit neemt niet af van de smaak, integendeel, laat u verrassen !

Naast de buurderij heb ik ook een koffiezaak in hartje Antwerpen met dezelfde naam, waar je ook terecht kan voor gebak, ontbijt, lunch, koffie en veel meer. Zie ik je daar ook eens?

Liefs,

Laura

Adres
Kleine Pieter Potstraat 19
2000 Antwerpen
2019
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van Vegateau

Meel

Afkomstig van een Belgische leverancier, afkomstig van een leverancier binnen de EU

Biomeel, conventioneel meel

Andere ingrediënten

De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: Bijvoorbeeld fruit, notenpasta's,..

Ingrediënten afkomstig van een leverancier binnen de EU, ingrediënten afkomstig van een Belgische leverancier, ingrediënten afkomstig van een lokale landbouwer

Lokale ingrediënten (-250km), ambachtelijke ingrediënten

Gisting

Bakkersgist, bakpoeder

Oven

Elektrische oven

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.