De producten van

Qui lait cru - Ferme Deru Lambert

Kaasverfijner, Berneau
Céline Lambert
Céline Lambert heeft Qui lait cru - Ferme Deru Lambert opgestart in 2017. Het bedrijf is gevestigd te Berneau, in Région Wallonne.

Het project

Parents de deux petites filles, mon compagnon Jean-Pierre et moi (Céline), exploitons une ferme de taille familiale où nous élevons une trentaine de vaches laitières en agriculture biologique. Les vaches pâturent toute la saison dans les prés pour nous fournir un lait d’excellente qualité : l’idéal pour fabriquer fromages et desserts lactés!
Après 2 années de formation pour moi (artisan glacier, artisan fromager-affineur, commercialisation en circuits-courts) nous nous lançons dans la transformation à la ferme où de la glace, de la maquée, des fromages frais, du beurre… vous sont proposés tous les vendredis de 16 à 19h.
Convaincue du caractère noble du lait que produisent nos vaches, c’est au lait cru que je fabrique bon nombre de mes produits, ceci explique cela… 🙂

Adres
Rue des Trixhes 59
4607 Berneau
2017
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van Qui lait cru - Ferme Deru Lambert

Werkplaats

Heeft een eigen werkplaats

Basisingrediënt

Lait

Afkomstig van een lokale landbouwer, productie op eigen bedrijf

Biologische producten, lokale producten (-250km), producten afkomstig van een gecertificeerde productie, ambachtelijke producten

Secundaire ingrediënten

Sucre

Afkomstig van een leverancier buiten de EU

Biologische producten, producten afkomstig van een gecertificeerde productie, ambachtelijke producten, fairtrade producten

Andere ingrediënten

Riz

Afkomstig van een leverancier binnen de EU, afkomstig van een lokale landbouwer

Biologische producten, producten afkomstig van een gecertificeerde productie, fairtrade producten

Opmerking

Tous les produits sont choisis bios, équitables et dans le respect du travail du personnel.

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.