De producten van

Brijosh

Bakker/Banketbakker, Tongeren
Johan & Gert Haiverlain
Johan & Gert Haiverlain heeft Brijosh opgestart in 2018. Het bedrijf is gevestigd te Tongeren, in Vlaams Gewest.

Het project

Het brood van Bakkerij BriJosh is zuurdesembrood. Het rijst zeer traag onder invloed van een cultuur van gisten en bacteriën, die we zuurdesem noemen. Een brood is gemiddeld 24 tot 28u onderweg in onze bakkerij voordat het in de oven gebakken wordt. Om die reden wordt het deeg altijd de dag voor het bakken klaargemaakt en worden de broden in hun rijsmandje s’nachts traag in de koeling gerezen. Wij werken met biologische granen die in de steenmolen tot bloem of meel worden gemalen.

Adres
Blaarstraat 99
3700 Tongeren
2018
Jaar van oprichting
3
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Brijosh

Meel

Afkomstig van een leverancier binnen de EU, afkomstig van een Belgische leverancier

Biomeel, meel van oude graansoorten, speciaal meel

Andere ingrediënten

Andere ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Ambachtelijke ingrediënten

Gisting

Natuurlijke zuurdesem

Oven

Soort oven: niet ingevuld

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.