De producten van

HusHus

Bakker/Banketbakker, Neervelp
Ine Stessens
Ine Stessens heeft HusHus opgestart in 2020. Het bedrijf is gevestigd te Neervelp, in Vlaanderen.

Het project

HusHus is een microbakkerij in hartje Neervelp. Ine bakt ambachtelijke gist- en desembroden met biologische bloem, zonder kunstmatige broodverbeteraars maar met lange fermentatietijden. Dat resulteert in stevig, wild uitziend natuurbrood.

Adres
Schuttersveld 3
3370 Neervelp
2020
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van HusHus

Meel

Afkomstig van een lokale landbouwer

Biomeel

Andere ingrediënten

De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: Biologische zaden en pitten

Ingrediënten afkomstig van een leverancier buiten de EU, ingrediënten afkomstig van een leverancier binnen de EU

Biologische ingrediënten

Gisting

Natuurlijke zuurdesem, bakkersgist

Oven

Elektrische oven

Opmerking

Ik maak zowel desem- als gistbrood. Beide met langer rijstijden. De desembroden worden enkel met huisgemaakte zuurdesem bereid. Maar voor de buurderij bak ik enkel op donderdag gistbroden.

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.