De producten van

HusHus

Boulanger/Pâtissier, Neervelp
Ine Stessens
Ine Stessens heeft HusHus opgestart in 2020. Het bedrijf is gevestigd te Neervelp, in Vlaanderen.

Het project

HusHus is een microbakkerij in hartje Neervelp. Ine bakt ambachtelijke gist- en desembroden met biologische bloem, zonder kunstmatige broodverbeteraars maar met lange fermentatietijden. Dat resulteert in stevig, wild uitziend natuurbrood.

Adres
Schuttersveld 3
3370 Neervelp
2020
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van HusHus

Farines

Approvisionnement auprès d'un agriculteur local

Farines biologiques

Autres Ingrédients

Les autres ingrédients entrant dans les préparations sont : Biologische zaden en pitten

Ingrédients venant d'un fournisseur hors UE, ingrédients venant d'un fournisseur de l'UE

Ingrédients biologiques

Type de fermentation

Levain naturel, levure boulangère

Cuisson

Four électrique

Commentaire

Ik maak zowel desem- als gistbrood. Beide met langer rijstijden. De desembroden worden enkel met huisgemaakte zuurdesem bereid. Maar voor de buurderij bak ik enkel op donderdag gistbroden.

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.