De producten van

Freshfoodbag

Bakker/Banketbakker, Chocolatier, Traiteur, Leopoldsburg
Eddy Knevels
Eddy Knevels heeft Freshfoodbag opgestart in 2011. Het bedrijf is gevestigd te Leopoldsburg, in Vlaams Gewest.

Het project

Als chef van restaurant De Gastvrijheid in Leopoldsburg stond ik 10 jaar achter het vuur. Door corona hebben we ons heruitgevonden en op thuislevering gericht. Zowel kant als klare gerechten als groenten en fruit uit eigen (bio) tuin. Voor de lekkerbekken hebben we ook een bakker en chocolatier in huis. Ook eitjes van eigen kippen bieden we aan.

Adres
Leonard Meesstraat 20
3970 Leopoldsburg
2011
Jaar van oprichting
2
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Freshfoodbag

Meel

Afkomstig van een leverancier binnen de EU

Conventioneel meel, vooraf bereid meelmengsel

Andere ingrediënten

De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: melk, eieren...

Ingrediënten afkomstig van een Belgische leverancier, op mijn bedrijf geproduceerde ingrediënten

Ingrediënten afkomstig van conventionele ketens

Gisting

Natuurlijke zuurdesem, bakkersgist, bakpoeder

Oven

Elektrische oven

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.