De producten van

Le tourteau de mamie

Bakker/Banketbakker, Séméac
Olivier Warmoeskerken
Olivier Warmoeskerken heeft Le tourteau de mamie opgestart in 2020. Het bedrijf is gevestigd te Séméac, in Midi-Pyrénées.

Het project

Je vous propose des pâtisseries que ma grand-mère m'a enseignées. Il y'a des tourteaux à l'anis, aux fruits confits faits maison, gâteaux à la broche, des beignets de carnaval et des cannelés. Je suis pâtissier diplômé et tout mes produits sont frais.

Adres
14 rue Jules Ferry
65600 Séméac
2020
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van Le tourteau de mamie

Meel

Afkomstig van een lokale landbouwer

Conventioneel meel

Andere ingrediënten

De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: Beurre AOP œuf frais de ferme

Ingrediënten afkomstig van een lokale landbouwer

Lokale ingrediënten (-250km)

Gisting

Bakkersgist, natuurlijke zuurdesem

Oven

Elektrische oven

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.