De producten van

Rekub bv

Banketbakkerij, Chocolatier, Antwerpen
Marijke De Jongh
Marijke De Jongh heeft Rekub bv opgestart in 2015. Het bedrijf is gevestigd te Antwerpen, in Vlaams Gewest.

Het project

Rekub maakt pralines, cake en taart van groenten en fruit die normaal verspild zouden worden. Want wij zijn enorme fan van lelijke groenten en fruit. En ook van eerlijke chocolade. Gecombineerd geeft dat een pittige pastinaakpraline, een easy worteltaart of een wulpse brownie van rode biet. Het zijn maar enkele voorbeelden. Het is gedurfd, anders, lekker. Het is weg van perfectie. Goodbye straigth, here’s funky!

Adres
Mozartstraat 13
2018 Antwerpen
2015
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van Rekub bv

Meel

Afkomstig van een Belgische leverancier

Conventioneel meel

Andere ingrediënten

De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: groenten, chocolade, specerijen, eieren, zout, noten,.....

Ingrediënten afkomstig van een leverancier buiten de EU, ingrediënten afkomstig van een leverancier binnen de EU, ingrediënten afkomstig van een Belgische leverancier

Biologische ingrediënten, fairtrade producten, lokale ingrediënten (-250km), ingrediënten afkomstig van conventionele ketens

Gisting

Bakpoeder

Oven

Elektrische oven

Opmerking

We gebruiken biologische groenten, overschotten (kromme, gekke groenten, met een deukje in,... ) van bioboeren in en rond Antwerpen. Verder werken we met Fair Trade chocolade en chocolade van de Chocolate Makers, biologische, eerlijke chocolade. Voor het bakken van onze cakes en taarten gebruiken we conventionele kanalen en waar het kan fair trade.

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.