De producten van

La Ferme de Way

Slager, Varkensslager, Zoogkoeienhouder, Zoogschapenhouder, Kippenhouder, Beauraing
Mathieu Rabeux
Mathieu Rabeux heeft La Ferme de Way opgestart in 2018. Het bedrijf is gevestigd te Beauraing, in Région Wallonne.

Het project

La Ferme de Way est une exploitation familiale qui se transmet depuis 3 générations. Mathieu a repris la ferme en 2018 pour poursuivre l'activité d'élevage de bovins (Race Blanc - Bleu - Belge, naisseur - engraisseur) et développer l'élevage de Moutons Bleu du Maine (Eleveur - Engraisseur) et de poulets Bio Coq des prés. Les cultures sont destinées à l'alimentation du bétail. Depuis 2019, Mathieu poursuit également une formation de Boucher, Charcutier, Traiteur afin de réaliser lui-même ses charcuteries et préparations.

Adres
101, rue des Ardennes
5570 Beauraing
2018
Jaar van oprichting
4
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van La Ferme de Way

Werkplaats

Gebruikt een gedeelde werkplaats

Basisingrediënt

Viande produite sur notre exploitation

Productie op eigen bedrijf

Lokale producten (-250km), producten afkomstig van conventionele ketens, ambachtelijke producten, producten afkomstig van een gecertificeerde productie, fairtrade producten

Secundaire ingrediënten

Viande de porc, épices

Afkomstig van een leverancier binnen de EU, afkomstig van een lokale landbouwer

Producten afkomstig van conventionele ketens, ambachtelijke producten, lokale producten (-250km)

Andere ingrediënten

Andere ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Opmerking

L'ensemble des travaux de découpe, préparation, emballage et étiquetage sont réalisés par nos soins dans un atelier de découpe agréé par l'AFSCA et fonctionnant en hall relais. Agrinew est situé à Marloie.

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.