De producten van

La Ferme ! Par le petit fermier du Cérou

Traiteur, Producent van ambachtelijke pasta, Carmaux
Alex Ducros
Alex Ducros heeft La Ferme ! Par le petit fermier du Cérou opgestart in 2022. Het bedrijf is gevestigd te Carmaux, in Midi-Pyrénées.

Het project

Fort de mon expérience avec la Ruche qui dit Oui depuis 4 ans, Le petit fermier du Cérou explore de nouveaux horizons et se lance dans la fabrication de pâtes fraîches artisanales et traiteur.
L'envie d'avoir envie … l'envie depuis un bout de temps de me lancer dans la fabrication de pâtes fraîches, l'envie de faire plaisir en mijotant de bon petits plats élaborés avec expérience (je reprends mes études en cap cuisine à distance)

What you want, What you need
Alex

Adres
8 place Gambetta
81400 Carmaux
2022
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van La Ferme ! Par le petit fermier du Cérou

Werkplaats

Heeft een eigen werkplaats

Basisingrediënt

Farine, viande de volailles

Afkomstig van een lokale landbouwer, afkomstig van een binnenlandse leverancier, productie op eigen bedrijf

Lokale producten (-250km), ambachtelijke producten

Secundaire ingrediënten

Secundaire ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de secundaire ingrediënten: niet ingevuld

Lokale producten (-250km)

Andere ingrediënten

Andere ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.