In 2015 begon Biota als een koffie-eethuis met een glutenvrije focus. Al vlug kwamen ook verschillende andere allergenen de kop opsteken en probeerden we een zo goed mogelijk aanbod te formuleren.
Na het vertrek van mijn vennote, besloot ik om de focus te leggen op catering en werken op smaak.
Heeft een eigen werkplaats
Glutenvrij
Afkomstig van een leverancier binnen de EU, afkomstig van een binnenlandse leverancier
Kenmerken van het basisingrediënt: niet ingevuld
Melkvrij
Afkomstig van een binnenlandse leverancier, afkomstig van een leverancier binnen de EU
Kenmerken van de secundaire producten: niet ingevuld
Andere ingrediënten: niet ingevuld
Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld
Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld
Zelf hou ik van een enorm gevarieerde keuken, waarbij alle windstreken wel eens hun plekje vinden. Hierbij is werken met kruiden enorm belangrijk. Ik probeer zoveel mogelijk te kijken voor biologische producten, echter zorgt dit soms voor een productieprijs *2 of *3, zeker als de factor glutenvrij daar ook nog eens bij komt.