De producten van

t' Desembakhuis

Bakker/Banketbakker, Mopertingen
Reinaart Vansichen
Reinaart Vansichen heeft t' Desembakhuis opgestart in 2022. Het bedrijf is gevestigd te Mopertingen, in Vlaanderen.

Het project

Met mijn hobby en passie voor handgemaakte zuurdesembroden ben ik een stapje verder gegaan door te starten als bakker in bijberoep. Wekelijks maak ik verse desembroden met respect voor tijd en ingrediënten. Zuurdesembrood is niet enkel lekker, maar ook gezond en beter voor de spijsvertering. Seizoens gebonden producten zoals zaden, noten, daslook,... combineren met brood is 1 van mijn doelen voor komende jaren.

Adres
Mathijsestraat 6
3740 Mopertingen
2022
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van t' Desembakhuis

Meel

Afkomstig van een leverancier binnen de EU

Biomeel

Andere ingrediënten

De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: Zout

Ingrediënten afkomstig van een Belgische leverancier

Biologische ingrediënten

Gisting

Natuurlijke zuurdesem

Oven

Elektrische oven

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.