De producten van

ExFungos

Paddenstoelenkweker, Val-de-Reuil
Gwendal Le Divechen
Gwendal Le Divechen heeft ExFungos opgestart in 2022. Het bedrijf is gevestigd te Val-de-Reuil, in Haute-Normandie.

Het project

Nous élevons et récoltons nos champignons avec passion en maîtrisant toutes les étapes. Nos produits sont élaborés dans nos locaux, avec les seuls champignons que nous produisons, selon des méthodes respectueuses de la qualité et de l'authenticité des arômes. Nous travaillons nous-même notre substrat, à base de pailles et de drêches de brasserie, sourcés localement et respectant le cahier des charges AB. C'est ainsi que nos champignons frais, séchés et en poudre développent des parfums et des bienfaits incomparables. Ils s'accordent merveilleusement à la gastronomie de notre terroir et accompagnent tous les instants de bien-être et de plaisirs gourmands.

Adres
1 voie des Vendaises
27100 Val-de-Reuil
2022
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van ExFungos

Gewassen

2 gekweekte soorten per jaar

Kweek zonder grond

Behandeling van gewassen

Behandeling van de gewassen: niet ingevuld

Poot- en zaaigoed

Op mijn boerderij geproduceerd

Biologisch zaaigoed

Verwerking

Verwerking in een gedeelde werkplaats

Andere ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.