De producten van

CERERE L'Atelier del Pane

Bakker/Banketbakker, Canonica
Francesca Nuzzi
Francesca Nuzzi heeft CERERE L'Atelier del Pane opgestart in 2021. Het bedrijf is gevestigd te Canonica, in Lombardia.

Het project

Un vero Atelier del Pane nella suggestiva alberata storica di Canonica a Triuggio.
Dal forno solo miscele di farine ritrovate, formazione e tanta passione.
Siamo la miglior Bakery d'Italia del 2023 per la guida Pane e Panettieri d'Italia di Gambero Rosso.
cererecanonica.it

Adres
Emanuele Filiberto, 4
20844 Canonica
2021
Jaar van oprichting
4
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van CERERE L'Atelier del Pane

Meel

Afkomstig van een Belgische leverancier, afkomstig van een lokale landbouwer

Biomeel, meel van oude graansoorten

Andere ingrediënten

De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: frutta, verdura, prodotti per la pasticceria, formaggi, salumi.

Ingrediënten afkomstig van een Belgische leverancier, ingrediënten afkomstig van een lokale landbouwer

Biologische ingrediënten, lokale ingrediënten (-250km), ambachtelijke ingrediënten

Gisting

Natuurlijke zuurdesem

Oven

Elektrische oven

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.