Niel Jaubin is een jonge ondernemer, geboren in 1998. Toen hij 12 jaar was vertrok hij naar de gastronomische school “Ter Groene Poorte”. Op deze school koos hij het vak Chocolade en Patisserie.
Na zijn studie volgde hij een specialisatiejaar “Meester Chocolatier & Patissier".
In 2018 startte de jonge student-ondernemer zelf een project op. Op ambachtelijke wijze creëerde hij heerlijke pralines. Hij creëerde ook een seizoensassortiment. In de winter maakt hij sinterklaas- en kerstchocolade. Voor Pasen maakt hij heerlijke paaseitjes en in de zomer vers roomijs.
Sinds 1 oktober 2022 is Niel Jaubin Chocolatier in hoofdberoep en maakt hij vol passie pralines en ijs met eerlijke en verse ingrediënten.
Heeft een eigen werkplaats
Chocolade
Afkomstig van een leverancier binnen de EU
Ambachtelijke producten, fairtrade producten
Room
Afkomstig van een binnenlandse leverancier
Ambachtelijke producten, lokale producten (-250km), fairtrade producten
Andere ingrediënten: niet ingevuld
Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld
Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld