De producten van

Clement, de la mer à l'assiette

Vishandelaar, Traiteur, Uzès
Jerome Clement
Jerome Clement heeft Clement, de la mer à l'assiette opgestart in 2002. Het bedrijf is gevestigd te Uzès, in Languedoc-Roussillon.

Het project

Poissonnier de père en fils depuis plus de 60 ans, et Traiteur depuis 20 ans, nous avons un laboratoire de cuisine et travaillons sur les marchés de la région (Uzès, Nimes, Anduze....)
Nos produits sont fabriqués artisanalement et sans conservateur
Notre poisson vient essentiellement du Grau du Roi et de Boulogne
Notre brandade a été sélectionnée par l'émission culinaire Les Carnets de Julie
Nous faisons partie des militants du goût

Adres
Chemin des Pins, quartier du Mas de Mèze
30700 Uzès
2002
Jaar van oprichting
6
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Clement, de la mer à l'assiette

Technieken en waarden

Zoetwatervisserij, zeevisserij

Statische visserij

Criteria voor de visserij: niet ingevuld

Boot

Trawler

Lengte van de boot < 12 meter

Verwerking

Verwerking in mijn werkplaats

Andere ingrediënten: niet ingevuld

Ingrediënten afkomstig van een Belgische leverancier, ingrediënten afkomstig van een leverancier binnen de EU

Ingrediënten afkomstig van conventionele ketens

Opmerking

Aucun conservateur ni additifs

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.