De producten van

Kusiak

Inmaker, Ciboure
Marianne Maillard
Marianne Maillard heeft Kusiak opgestart in 2021. Het bedrijf is gevestigd te Ciboure, in Aquitaine.

Het project

Conserverie artisanale de poisson basée à Ciboure. Nous sommes cousin, cousine, les Kusiak en basque.
Tous nos poissons viennent directement de la criée de Saint-Jean-de-Luz puis nous les transformons dans notre laboratoire avec des légumes frais et de saison. Nous proposons des tartinades apéritives, de la soupe, des sardines, du thon, du saumon fumé d'Ecosse label rouge et de la truite fumée de Baigorri.

Adres
9 avenue Gabriel Delaunay
64500 Ciboure
2021
Jaar van oprichting
2
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Kusiak

Werkplaats

Heeft een eigen werkplaats

Basisingrediënt

Poisson

Afkomstig van een binnenlandse leverancier, afkomstig van een leverancier binnen de EU

Ambachtelijke producten, lokale producten (-250km), biologische producten

Secundaire ingrediënten

Huile d olive , légumes, épices

Afkomstig van een leverancier binnen de EU, afkomstig van een binnenlandse leverancier

Biologische producten, ambachtelijke producten, lokale producten (-250km)

Andere ingrediënten

Lauriet

Afkomstig van een leverancier binnen de EU

Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Opmerking

Huile d'olive Bio de Tudela Piment d'Espelette Bio d'Ustaritz Poissons de la criée de Ciboure en provenance du golf de Gascogne

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.