De producten van

Choc à lau

Chocolatier, Villers-le-Bouillet
Laurie Goset
Laurie Goset heeft Choc à lau opgestart in 2015. Het bedrijf is gevestigd te Villers-le-Bouillet, in Région Wallonne.

Het project

Artisane chocolatiere je travaille mon chocolat en direct du producteur a partir de la fève de cacao. Je propose des pralines, des tablettes de chocolat, des truffes, de la pâte à tartiner sans huile de palme ainsi que des biscuits maison. Je privilégie également les producteurs locaux pour l'utilisation de la matière première (beurre,miel, crème,..)
Toutes la production bean to bar se fait dans mon atelier de Villers de la torréfaction jusqu'à la fabrication du chocolat.

Adres
rue de Huy 43
4530 Villers-le-Bouillet
2015
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van Choc à lau

Werkplaats

Heeft een eigen werkplaats

Basisingrediënt

Chocolat

Afkomstig van een binnenlandse leverancier, afkomstig van een lokale landbouwer

Ambachtelijke producten

Secundaire ingrediënten

Secundaire ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de secundaire ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de secundaire producten: niet ingevuld

Andere ingrediënten

Andere ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.