De producten van

La Fermette de Lombia

Geitenhouder, Varkenshouder, Lombia
Mickael Martins
Mickael Martins heeft La Fermette de Lombia opgestart in 2021. Het bedrijf is gevestigd te Lombia, in Aquitaine.

Het project

Ferme familiale, créée en 2021, élevage de porcs sur paille, transformation à la conserverie et vendu directementaux particuliers.

Principalement en viande brute, quelques pièces en charcuteries/salaisons ainsi que des plats cuisinés.

Nos porcs sont des Duroc / Danois, nourris a la main avec du maïs, soja, lin, tourteaux de tournesol.

Nos chèvres sont des alpine, nourris avec le foin produits sur la ferme et on réalise la traite à la main. Le lait est en suite transformer directement dans notre atelier de transformation présente sur l'exploitation.

Adres
1343 chemin Marque Débat
64160 Lombia
2021
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van La Fermette de Lombia

Dieren

30 dieren

Alpine/ poitevine

Teeltmethoden

De dieren worden op de veehouderij geboren

Veehouderij met vrije uitloop

Voer

Voer op basis van verwerkt voeder (korrels, meel, perskoeken), gebruik van vitaminen en voedingssupplementen, voer op basis van gras of andere voedergewassen

Afkomstig van een lokale landbouwer, op mijn boerderij geproduceerd

Het voer bevat ggo's

Behandeling van de dieren

Ik behandel de dieren enkel als ze ziek zijn

Behandeling met etherische oliën

Verwerking en secundaire ingrediënten

Verwerking in mijn werkplaats

De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: Sel, fruit, biscuits

Ingrediënten afkomstig van een Belgische leverancier

Ambachtelijke ingrediënten, ingrediënten afkomstig van conventionele ketens

Opmerking

Un atelier de transformation a été créé sur la ferme, pour réaliser des fromages lactique (type crottin de chèvre) et de la glace. Pour la glace au fruit j'utilise de la purée de fruit de la maison Boiron, pour les glace biscuits c'est une Artisane Pâtissière qui réaliser les gâteaux et pour le chocolat j'utilise celui de Barry. Pour la vanille c'est simplement de l'extrait. L'atelier est agrémenté

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.