De producten van

Pastello

Banketbakkerij, Banketbakker, Pessano con Bornago
Lorena Di Blasi
Lorena Di Blasi heeft Pastello opgestart in 2021. Het bedrijf is gevestigd te Pessano con Bornago, in Lombardia.

Het project

Sono Lorena e “Pastello” è la mia Impresa Alimentare Domestica affiliata a IAD Italia, un Laboratorio Artigianale Certificato aperto nel 2021 che dà forma ad una passione, ad un’altra parte di me che ama accendere il forno e trova nella cucina il luogo ideale per sparpagliare i pensieri.
Frolle, impasti, abbinamenti: la ricerca di un sapore che non mi annoi, che lasci la voglia di mangiarne un altro, o altri due.
I miei prodotti nascono così e sono volutamente piccoli, perché “meglio mangiarne due o tre piccoli, piuttosto che uno gigante”, così la penso io!

Adres
Viale della Pace 4
20042 Pessano con Bornago
2021
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van Pastello

Meel

Afkomstig van een Belgische leverancier, afkomstig van een lokale landbouwer

Biomeel, speciaal meel, conventioneel meel, meel van oude graansoorten, vooraf bereid meelmengsel

Andere ingrediënten

De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: Burro, uova, zucchero, olio di girasole, frutta secca, cioccolato, creme spalmabili, confetture

Ingrediënten afkomstig van een Belgische leverancier, ingrediënten afkomstig van een lokale landbouwer

Lokale ingrediënten (-250km), biologische ingrediënten, ingrediënten afkomstig van conventionele ketens, ambachtelijke ingrediënten

Gisting

Bakpoeder

Oven

Elektrische oven

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.