Gerry Calders wil bij het maken van zijn wijnen enkel tussenkomen waar nodig. Om die reden heeft hij dan ook allereerst hybride en resistente druivenrassen aangeplant, waaronder Johaniter, Regent en Pinotin. Door hun natuurlijke resistentie tegen allerlei ziektes, is interventie in de wijngaard amper nodig. Dit trekt zich dan ook door naar andere aspecten van de wijnbouw en vinificatie, waar duurzaam en biologisch handelen de norm zijn. Chemische producten zijn bijvoorbeeld uit den boze. Kwaliteit blijft echter voorop staan: er wordt, op verantwoorde wijze, ingegrepen en bijgestuurd mocht dit in het gedrang komen.
19 gekweekte soorten per jaar
Kweek in volle grond
Behandeling van de gewassen: niet ingevuld
Herkomst van het poot- of zaaigoed: niet ingevuld
Soort poot- of zaaigoed: niet ingevuld
Plaats van verwerking: niet ingevuld
Andere ingrediënten: niet ingevuld
Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld
Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld