Kaasmakerij STALLEKE wordt, in maart 2020, opgericht door twee vrienden die dezelfde passie voor lekker eten en creatief koken delen.
Tijdens de lockdown gaan ze bij de boer achter de hoek zes liter melk halen en trekken ze zich terug in hun stalleke om kaas te maken.
Daar worden, door heel veel kaas te maken én te proeven, verschillende smaken geboren.
Een selectie van die kazen wordt er nu met veel geduld en met liefde voor het ambacht geproduceerd én dat proef je!
Onze goudse kaas word ook verwerkt in onze eigen kaaskroketten! Puur Melsele!
Heeft een eigen werkplaats
Rauwe melk
Afkomstig van een lokale landbouwer
Ambachtelijke producten, lokale producten (-250km)
Secundaire ingrediënten: niet ingevuld
Herkomst van de secundaire ingrediënten: niet ingevuld
Kenmerken van de secundaire producten: niet ingevuld
Andere ingrediënten: niet ingevuld
Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld
Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld