De producten van

Stalleke

Zuivelproducent, Melsele
Frederiek Cools
Frederiek Cools heeft Stalleke opgestart in 2021. Het bedrijf is gevestigd te Melsele, in Vlaanderen.

Het project

Kaasmakerij STALLEKE wordt, in maart 2020, opgericht door twee vrienden die dezelfde passie voor lekker eten en creatief koken delen.

Tijdens de lockdown gaan ze bij de boer achter de hoek zes liter melk halen en trekken ze zich terug in hun stalleke om kaas te maken.

Daar worden, door heel veel kaas te maken én te proeven, verschillende smaken geboren.

Een selectie van die kazen wordt er nu met veel geduld en met liefde voor het ambacht geproduceerd én dat proef je!

Onze goudse kaas word ook verwerkt in onze eigen kaaskroketten! Puur Melsele!

Adres
Spoorweglaan 244
9120 Melsele
2021
Jaar van oprichting
2
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Stalleke

Werkplaats

Heeft een eigen werkplaats

Basisingrediënt

Rauwe melk

Afkomstig van een lokale landbouwer

Ambachtelijke producten, lokale producten (-250km)

Secundaire ingrediënten

Secundaire ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de secundaire ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de secundaire producten: niet ingevuld

Andere ingrediënten

Andere ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.