De producten van

Forno Condiviso

Bakker/Banketbakker, Milano
Anna Pacchi
Anna Pacchi heeft Forno Condiviso opgestart in 2023. Het bedrijf is gevestigd te Milano, in Lombardia.

Het project

Forno Condiviso nasce come associazione con un bando del Comune di Milano sulla riqualificazione delle periferie. Da poco abbiamo realizzato il nostro sogno di avere un piccolo laboratorio di produzione artigianale, Forno Condivido Lab. Facciamo panificazione con incursioni di cucina e pasticceria veg.

Adres
via Presolana, 8
20135 Milano
2023
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van Forno Condiviso

Meel

Afkomstig van een leverancier binnen de EU, afkomstig van een Belgische leverancier

Conventioneel meel, biomeel

Andere ingrediënten

De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: burro, uova, olio extravergine di oliva, confettura, margarina, gomma di guar, amido di patata e pisello

Ingrediënten afkomstig van een leverancier binnen de EU, ingrediënten afkomstig van een Belgische leverancier, ingrediënten afkomstig van een leverancier buiten de EU

Ingrediënten afkomstig van conventionele ketens

Gisting

Natuurlijke zuurdesem, bakkersgist, bakpoeder, bereiding van het voordeeg

Oven

Elektrische oven

Opmerking

Utilizziamo il nostro lievito madre di 7 anni

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.