De producten van

Panificio Fermento

Bakker/Banketbakker, Arona
Angelo Tamilia
Angelo Tamilia heeft Panificio Fermento opgestart in 2023. Het bedrijf is gevestigd te Arona, in Piemonte.

Het project

Fermento nasce da una passione e da una forte volontà di dimostrare che è possibile fare azienda generando valore su tutta la filiera.
Il pane è il protagonista assoluto di questo progetto:
Panifichiamo a lievitazione naturale, selezionando mugnai virtuosi per le nostre farine.
Trasmettiamo questa idea su tutti i nostri prodotti:
Pizze, focacce e tutti i nostri prodotti di pasticceria.

Adres
Via Monte Rosa 24
28041 Arona
2023
Jaar van oprichting
3
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Panificio Fermento

Meel

Afkomstig van een Belgische leverancier

Biomeel, meel van oude graansoorten

Andere ingrediënten

De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: Verdure, frutta, salumi, latticini confetture

Ingrediënten afkomstig van een Belgische leverancier

Biologische ingrediënten, ambachtelijke ingrediënten

Gisting

Natuurlijke zuurdesem

Oven

Elektrische oven

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.