De producten van

Het desematelier

Bakker/Banketbakker, Lummen
Alejandra Lopez Henarejos
Alejandra Lopez Henarejos heeft Het desematelier opgestart in 2024. Het bedrijf is gevestigd te Lummen, in Vlaanderen.

Het project

Het desematelier is een ambachtelijk/huiselijk bakkerijtje .
Ik werk alleen met lokale boeren samen om mijn producten zo dicht mogelijk bij huis te houden.
Alleen maar het beste voor mijn klanten.
Ik maak zuurdesem broden , focaccia , zachte pistolets , pizza bodems.
En dat allemaal met onze natuurlijke zuurdesemstarter .
Ik zou graag alles terug willen samen brengen en dit is mijn poging om het juiste te doen voor onze toekomst.

Adres
oudestraat 18B
3560 Lummen
2024
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van Het desematelier

Meel

Afkomstig van een leverancier binnen de EU

Conventioneel meel

Andere ingrediënten

De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: water en zout .

Ingrediënten afkomstig van een leverancier binnen de EU

Ingrediënten afkomstig van conventionele ketens, ingrediënten afkomstig van een gecertificeerde productie

Gisting

Natuurlijke zuurdesem

Oven

Elektrische oven

Opmerking

Ik werk met levende zuurdesem , werk alleen met pure producten vanuit de EU. Italiaanse bloem en spaans zout .

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.