De producten van

Rosie

Banketbakkerij, Boechout
Kim Boeykens
Kim Boeykens heeft Rosie opgestart in 2024. Het bedrijf is gevestigd te Boechout, in Vlaanderen.

Het project

Ik ben Kim van bakkerij Rosie. Na jarenlang bakken voor vrienden en familie, startte ik in het voorjaar van 2024 met een kleine, ambachtelijke bakkerij in Boechout.
Met bakkerij Rosie maak ik taarten, koekjes en cakes die rekening houden met de verschillende producten die het wisselen van de seizoenen met zich meebrengt. Van een friszure rabarbertaart in de lente, over een zomerse kersenclafoutis tot een kruidige perengembercake in de herfst.
Alles wat ik maak, is vers bereid, vanaf de basis. Ik gebruik geen kant-en-klare mixen, bewaarmiddelen of kunstmatige toevoegingen – alleen pure smaken en natuurlijke producten.

Adres
Zwaluwstraat 23
2530 Boechout
2024
Jaar van oprichting
5
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Rosie

Meel

Afkomstig van een leverancier binnen de EU

Conventioneel meel

Andere ingrediënten

De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: Boter, noten, fruit, bloemen, verse kruiden, specerijen

Ingrediënten afkomstig van een leverancier binnen de EU, ingrediënten afkomstig van een Belgische leverancier, ingrediënten afkomstig van een lokale landbouwer

Lokale ingrediënten (-250km), ingrediënten afkomstig van conventionele ketens

Gisting

Bakpoeder, bereiding van het voordeeg, bakkersgist

Oven

Elektrische oven

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.