De producten van

Bakkerij BINGO

Bakker/Banketbakker, Deurne
Luuk Van Herp
Luuk Van Herp heeft Bakkerij BINGO opgestart in 2024. Het bedrijf is gevestigd te Deurne, in Vlaanderen.

Het project

Bakker Luuk zorgt iedere maandag voor vers zuurdesembrood bij de Buurderij in 't Werkhuys. Zo kan je met een complete boodschappentas naar huis.

Luuk maakt het zuurdesembrood op basis van vier simpele ingrediënten; bloem, water, zout en tijd. Bakkerij BINGO werkt hiervoor samen met de IJzerkotmolen uit Zwalm. Deze authentieke watermolen draait rond een lokaal netwerk van biologische boeren en oude granen. Het resultaat: brood zoals het hoort te zijn.

Adres
Waalhofstr 14
2100 Deurne
2024
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van Bakkerij BINGO

Meel

Afkomstig van een leverancier binnen de EU, afkomstig van een Belgische leverancier, afkomstig van een lokale landbouwer

Biomeel, meel van oude graansoorten

Andere ingrediënten

De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: Water, zeezout, (boter), (eieren), (zaden en pitten)...

Ingrediënten afkomstig van een leverancier binnen de EU

Biologische ingrediënten, lokale ingrediënten (-250km)

Gisting

Natuurlijke zuurdesem

Oven

Elektrische oven

Opmerking

In mijn standaard broden zit enkel bloem, water, zout en heel veel liefde. In speciaaltjes zitten andere ingrediënten. Steeds van biologische en lokale producenten.

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.