De producten van

Antesica BE

Käse, Milch & Eier, Antwerpen
Luca Ruffini
Luca Ruffini heeft Antesica BE opgestart in 2021. Het bedrijf is gevestigd te Antwerpen, in Vlaams Gewest.

Het project

Antesica is opgericht in Langhirano, in de provincie Parma, door Luca en Marco, twee boeren uit de Apennijnen. De beslissing om een dergelijk bedrijf op te zetten in vijandig gebied kan worden gezien als een daad van verzet, bedoeld om de ontvolking van de bergen tegen te gaan en zo het land te beschermen. In totaal worden er ongeveer 300 stuks vee gehouden in een semi-wilde staat en gevoed met hun eigen voer en hooi. Door de koeien op deze manier te voeren, krijgt de kaas een geweldige smaak en behoudt hij alle kenmerken van hooi en bergproducten. Het doel van Antesica is om een volledig natuurlijke Parmigiano Reggiano te produceren, met koeien die alleen worden gevoed met lokale, biologische producten en ter plekke worden gerijpt.

Adres
via Antesica 9
2000 Antwerpen
2021
Jaar van oprichting
2
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Antesica BE

Produktionsort

Produziert im eigenen Betrieb oder Arbeitsbereich

Grundzutat

Grundzutat: niet ingevuld

Von einem Lieferant in der EU

Aus der Region (aus weniger als 250 km Entfernung)

Weitere Zutaten

Weitere Zutaten: niet ingevuld

Herkunft der weiteren Zutaten: niet ingevuld

Merkmale der weiteren Zutaten: niet ingevuld

Sonstige Zutaten

Sonstige Zutaten: niet ingevuld

Herkunft der sonstigen Zutaten: niet ingevuld

Merkmale der sonstigen Zutaten: niet ingevuld

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.