De producten van

epicoeur

Molenaar, Graanverbouwer/meelfabrikant, Saint-Mesmin
Charlotte Audouin
Charlotte Audouin heeft epicoeur opgestart in 2013. Het bedrijf is gevestigd te Saint-Mesmin, in Pays de la Loire.

Het project

transformation de céréales (blé tendre, épeautre, sarrasin) en produit culinaire (farines et pâtes).
Les "pâtes" au blé tendre se différencient par leur goût et leur texture et la durée de cuisson (2 à 4min suivant les formes).

Adres
La rambaudière
85700 Saint-Mesmin
2013
Jaar van oprichting
2
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van epicoeur

Werkplaats

Heeft een eigen werkplaats

Basisingrediënt

Blé

Productie op eigen bedrijf

Ambachtelijke producten, biologische producten

Secundaire ingrediënten

Epices et condiments

Afkomstig van een leverancier binnen de EU, afkomstig van een lokale landbouwer, afkomstig van een leverancier buiten de EU

Biologische producten

Andere ingrediënten

Andere ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.