De producten van

L'amandon du soleil

Banketbakker, Rivesaltes
Brigitte Martel
Brigitte Martel heeft L'amandon du soleil opgestart in 2004. Het bedrijf is gevestigd te Rivesaltes, in Languedoc-Roussillon.

Het project

C'est la fin de l'été, l'automne montre son nez, les amandes en coque sont à point, c'est le temps de la récolte pour remplir nos silos.
Après cassage, calibrage, et tri : les amandons 2019 sont prêts pour les faire déguster : natures, grillés, grillés salés, aromatisés ...
Ce process est effectué dans notre casserie d'amandes et de fruits secs, la seule dans notre belle région Occitanie - Pyrénées - Méditerranée et tout ça pour le bonheur de nos papilles !

Adres
ZA Les Solades 11 avenue du Fenouil
66600 Rivesaltes
2004
Jaar van oprichting
3
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van L'amandon du soleil

Werkplaats

Heeft een eigen werkplaats

Basisingrediënt

Amandes noisettes noix de pécan

Afkomstig van een leverancier binnen de EU, afkomstig van een binnenlandse leverancier, afkomstig van een lokale landbouwer

Lokale producten (-250km), ambachtelijke producten, producten afkomstig van conventionele ketens

Secundaire ingrediënten

Sel aromes sucre

Afkomstig van een binnenlandse leverancier, afkomstig van een lokale landbouwer

Lokale producten (-250km), ambachtelijke producten, producten afkomstig van conventionele ketens

Andere ingrediënten

Andere ingrediënten: niet ingevuld

Herkomst van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld

Opmerking

L'Amandon du soleil est la seule casserie indépendante de la Région Midi Pyrénées - Languedoc Roussillon. Après cassage de coques françaises d'amandes, de noisettes, de noix de pécan, nous calibrons, trions, commercialisons les amandons bruts, grillés, aromatisés...

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.