De producten van

safran de Terrefort

Confituurmaker, Saffraanproducent, Galgan
Karine Asselineau
Karine Asselineau heeft safran de Terrefort opgestart in 2015. Het bedrijf is gevestigd te Galgan, in Midi-Pyrénées.

Het project

LA SAFRANIERE ( bulbes et safran BIO)
Situé à Galgan (12220), le safran de terrefort est une petite exploitation agricole sur une terre dénuée de tout traitement chimique .Je produit, récolte et conditionne un safran pur en filaments 100% naturel. De la plantation à la récolte, jusqu'au séchage , tout est fait manuellement .180 à 200 fleurs sont nécessaires pour obtenir 1 gramme de safran.
SAVEURS DE TERREFORT ( Certification BIO )
Je confectionne également des confitures cuites au chaudron de cuivre, des gelées, chutneys ou caramels à tartiner, des vinaigres aromatisés aux fruits et épices sélectionnés avec le plus grand soin .

Adres
Le Montet
12220 Galgan
2015
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van safran de Terrefort

Geen informatie beschikbaar

De Producent heeft nog geen informatie toegevoegd over deze activiteit. Als je hier meer over wil weten, twijfel dan niet om de Producent te vragen om deze informatie aan te vullen.