Een traditioneel akkerbouw en vleesveebedrijf in de regio van Diksmuide. Er worden zoveel mogelijk teelten vanop de landerijen gebruikt voor de voeding van de runderen zoals mais, gras, gerst, pulp als restproduct van de bieten,... Het soort runderen dat we voor het grote deel verzorgen zijn Belgische witblauwe runderen. Deze runderen geven een heel mals en mager stukje vlees. Daarnaast kweken we ook met een frans ras namelijk "Salers". Deze runderen lopen constant op een natuurweide (in winter gaan ze wel op stal). Het speciale aan deze runderen is dat ze natuurlijk kalven, goed omgaan met extremere weersomstandigheden, en kunnen overleven op gras. Dit vlees is mooi doormarmerd met vet en dit geeft een unieke smaak.
Wat de akkerbouw betreft hebben we veel verschillende producten: tarwe, gerst, gras, mais, aardappelen, wortelen, erwten, bonen, vlas, suikerbieten en pompoenen.
De Producent heeft nog geen informatie toegevoegd over deze activiteit. Als je hier meer over wil weten, twijfel dan niet om de Producent te vragen om deze informatie aan te vullen.