De producten van

Conserverie artisanale Kerbriant

Inmaker, Douarnenez
Marc Le Gal
Marc Le Gal heeft Conserverie artisanale Kerbriant opgestart in 1986. Het bedrijf is gevestigd te Douarnenez, in Bretagne.

Het project

Dernière conserverie Artisanale et Familiale (5 pers) de produits de la mer de Douarnenez (29), nous élaborons et transformons tout sur place, à la main, quasiment à l'ancienne. Douceurs pour l'apéritif, plats cuisinés, pour la famille ou pour les grands rassemblements, la gamme est appétissante et fait sienne la devise du patron :" il faut que les gens prennent du plaisir à manger".

Adres
32 rue Jean Kervoalen - P.A. Lannugat Nord
29100 Douarnenez
1986
Jaar van oprichting
5
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van Conserverie artisanale Kerbriant

Werkplaats

Heeft een eigen werkplaats

Basisingrediënt

THON, SARDINES, MAQUEREAUX

Afkomstig van een leverancier binnen de EU, afkomstig van een binnenlandse leverancier, afkomstig van een lokale landbouwer

Lokale producten (-250km), producten afkomstig van conventionele ketens, ambachtelijke producten, biologische producten

Secundaire ingrediënten

Muscadet, Bière Bretonne Bio, Algues Bio, Huile Olive, beurre, huile tournesol, algues

Afkomstig van een binnenlandse leverancier, afkomstig van een leverancier binnen de EU, afkomstig van een lokale landbouwer

Biologische producten, lokale producten (-250km), ambachtelijke producten, producten afkomstig van conventionele ketens

Andere ingrediënten

Poivre noir, Tandoori, Combava, Concentré de tomates, farine de blé, vinaigre de cidre bio,

Afkomstig van een binnenlandse leverancier, afkomstig van een lokale landbouwer

Biologische producten, lokale producten (-250km), ambachtelijke producten, producten afkomstig van conventionele ketens

Opmerking

Toutes nos productions sont manuelles (préparation des sauces, emboîtage, étêtage, étripage, cuisson, sertissage, capsulage, et contrôle autoclavage).

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.