De producten van

tHUIS aan de AMSTEL

Restauranthouder, Amsterdam
Thuis Aan De Amstel
Thuis Aan De Amstel heeft tHUIS aan de AMSTEL opgestart in 2014. Het bedrijf is gevestigd te Amsterdam, in Noord-Holland.

Het project

Culinair en Artistiek Café tHUIS aan de AMSTEL is gevestigd in de voormalige Directeurswoning van de Zuidergasfabriek en is (na corona) weer 7 dagen per week geopend voor ontbijt, lunch en diner.
tHUIS aan de AMSTEL is authentiek, creatief, biologisch, toegankelijk en vooral: lekker eten en drinken. Voor ieder moment van de dag en avond biedt tHUIS aan de AMSTEL een relaxte huiselijke setting.

Naast onze seizoensgebonden ontbijt-, zoet- en lunchgerechten en uitgebreide borrelkaart biedt tHUIS aan de AMSTEL diverse mogelijkheden op culinair gebied: van een heerlijk samengesteld 3-gangen menu tot privé diner op maat. Op dit moment zijn wij open voor take-away, lunches, koffie en ander lekkers to go.
Voor alle producten wordt zoveel mogelijk samengewerkt met lokale producenten en ondernemers die met liefde en aandacht hun producten en gerechten maken. En natuurlijk maken we veel zélf! Een aantal van deze huisgemaakte producten bieden we aan via de door ons gefaciliteerde Buurderij Amstelkwartier.

Adres
Korte Ouderkerkerdijk 45
1096 AC Amsterdam
2014
Jaar van oprichting
25
voltijdse werknemers

Het beroep en de werkwijze van tHUIS aan de AMSTEL

Geen informatie beschikbaar

De Producent heeft nog geen informatie toegevoegd over deze activiteit. Als je hier meer over wil weten, twijfel dan niet om de Producent te vragen om deze informatie aan te vullen.