De producten van

New York & London Bakery

Banketbakkerij, Francheville
Agnes Lahrichi
Agnes Lahrichi heeft New York & London Bakery opgestart in 2015. Het bedrijf is gevestigd te Francheville, in Rhône-Alpes.

Het project

Pour retrouver chez vous des gourmandises telles que vous les auriez dans votre salon de thé préféré: je fabrique sur commande(vous avez ainsi des produits fraichement préparés) dans mon laboratoire de Francheville des biscuits anglo-saxons authentiques tels que cookies, shortbreads, millionnaire shortbreads, cakes...en m'attachant à retrouver des saveurs découvertes en vivant en Angleterre. J'utilise des matières premières le plus possible locales(œufs de plein air de l'Ain, chocolat Weiss de St Etienne) et je n'ajoute ni additif ni colorant.

Adres
9 allee des camelias
69340 Francheville
2015
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van New York & London Bakery

Meel

Afkomstig van een leverancier binnen de EU, afkomstig van een lokale landbouwer

Conventioneel meel

Andere ingrediënten

Andere ingrediënten: niet ingevuld

Ingrediënten afkomstig van een Nederlandse leverancier, ingrediënten afkomstig van een lokale landbouwer

Ingrediënten afkomstig van conventionele ketens, biologische ingrediënten, lokale ingrediënten (-250km)

Gisting

Gebruikt rijsmiddel: niet ingevuld

Oven

Elektrische oven

Opmerking

J'utilise de plus en plus de matières premières locales: chocolat de Nicolas Jassoud, œufs de plein air de Florent à Limonest, farine du moulin de St Symphorien d'Ozon.

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.