De producten van

REGALI

Banketbakkerij, Domont
Régina Lumbroso
Régina Lumbroso heeft REGALI opgestart in 2017. Het bedrijf is gevestigd te Domont, in Ile-de-France.

Het project

Réalisation d'un projet conçu avec amour.
Il s'agit de biscuits Bio gourmets et diététiques très riches en protéines sans beurre ni lait et pauvres en graisses. Ils sont fabriqués à l'huile d'olive ( excellente pour le système cardio-vasculaire). Biscuits aux essences rares telles que la vanille, l'anis vert en grains ou la poudre de boutons de roses.
Les produits que j'emploie sont de grande qualité et viennent des magasins Bio.

Adres
15 rue de la Chancellerie
95330 Domont
2017
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van REGALI

Meel

Afkomstig van een Nederlandse leverancier

Biomeel

Andere ingrediënten

De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: amandes de Sicile

Ingrediënten afkomstig van een leverancier binnen de EU

Biologische ingrediënten, fairtrade producten, ambachtelijke ingrediënten

Gisting

Bakpoeder

Oven

Elektrische oven

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.