De producten van

La Confiture d'Albert

Confituurmaker, Corneville-sur-Risle
Bruno Moricet
Bruno Moricet heeft La Confiture d'Albert opgestart in 2015. Het bedrijf is gevestigd te Corneville-sur-Risle, in Haute-Normandie.

Het project

LA CONFITURE D'ALBERT est installée en Normandie dans l'Eure : toute une gamme de confitures uniquement à base de FRUITS FRANÇAIS BIO de saison, du sucre bio non raffiné & équitable, du citron bio et rien d'autre ( aucun additif, aucun gélifiant ). La confiture d'Albert va à l'essentiel, du fruit et du goût dans le respect de nos producteurs locaux et de la nature.

Adres
279 rue du Quesney
27500 Corneville-sur-Risle
2015
Jaar van oprichting
1
voltijdse werknemer

Het beroep en de werkwijze van La Confiture d'Albert

Werkplaats

Heeft een eigen werkplaats

Basisingrediënt

Des fruits bios

Afkomstig van een lokale landbouwer, afkomstig van een leverancier binnen de EU, afkomstig van een binnenlandse leverancier

Biologische producten, lokale producten (-250km), producten afkomstig van conventionele ketens

Secundaire ingrediënten

Du sucre bio non raffiné

Afkomstig van een leverancier buiten de EU

Biologische producten

Andere ingrediënten

Du citron bio

Afkomstig van een leverancier binnen de EU, afkomstig van een binnenlandse leverancier

Biologische producten

Opmerking

Nos confitures sont élaborées de façon artisanale dans des chaudrons, à base de FRUITS FRANCAIS BIO et DE SAISON uniquement, nous ajoutons un SUCRE BIO NON RAFFINE et DU JUS DE CITRON BIO, aucun additif ni conservateur !

Deze informatie wordt door de Producent zelf meegedeeld.