Immersa nel Parco Regionale della Valle del Lambro, a pochi km da Como, Lecco e Milano, l'azienda si sviluppa su 35000mq di prati parzialmente coltivati a piccoli frutti (more, lamponi, mirtilli, ribes e uva spina) e orticole da cui si ricavano confetture e conserve, e dove, nel 2017, è nato un allevamento di capre Camosciate delle Alpi.
Annesso all’allevamento c’è il caseificio per la trasformazione del latte e il piccolo spaccio aziendale.
Ogni anno vengono ingrassati, con il siero derivante dalla trasformazione del latte, 5 suini, da cui vengono ricavati carne e salumi.
80 dieren
Camosciata delle alpi
De dieren worden op de veehouderij geboren
Veehouderij in gebouwen, veehouderij met vrije uitloop
Voer op basis van verwerkt voeder (korrels, meel, perskoeken), voer op basis van gras of andere voedergewassen, voer op basis van granen, gebruik van vitaminen en voedingssupplementen
Afkomstig van een Nederlandse leverancier, afkomstig van een lokale landbouwer
Het voer bevat ggo's
Ik behandel de dieren enkel als ze ziek zijn, ik behandel mijn dieren preventief tijdens risicoperioden
Behandeling op basis van antibiotica, vaccinatie van de dieren
Verwerking in mijn werkplaats
De volgende andere ingrediënten worden in de bereidingen gebruikt: caglio, fermenti
Ingrediënten afkomstig van een Nederlandse leverancier
Kenmerken van de andere ingrediënten: niet ingevuld
I nostri formaggi sono prodotti con lavorazioni a latte crudo